Pozdravljeni na strani aplikacije Žvižgavka, varne linije za prijave in vprašanja v zvezi z zlorabami v športu. Vse prejete podatke obdelujemo izključno z namenom odkrivanja in preiskovanja sumov zlorab v športu, oziroma nudenja pojasnil v zvezi z omenjeno problematiko. Prijava ali vprašanje se lahko nanaša na posamezno tekmo, igralca, sodnika, ali katerega koli posameznika v povezavi s košarko. Uporaba Žvižgavke je zaupna. Vaše identitete nam ni potrebno razkriti, mnogo bolj nas zanima vsebina vaše prijave oziroma vašega vprašanja. Anonimnih prijaviteljev ne razkrivamo, niti ne preverjamo, od kod so bile njihove prijave poslane.
Želim oddati prijavo

Prijava je lahko anonimna in naj bo oddana v dobri veri. Pri oddaji prijave so obvezni le vnosi v polja, ki so označena z zvezdico (*). Pri ostalih poljih vnosi niso obvezni in naj vas ne skrbi, če polja pustite prazna, samo kliknite Naprej. Na koncu postopka oddaje prijave vam bosta dodeljena uporabniško ime in geslo, ki si ju zapišite na varno mesto, saj ju boste potrebovali za sledenje vaši prijavi.

Želim vprašati

Tukaj nam lahko posredujete vprašanja, ki jih imate v zvezi s prirejanjem športnih izzidov, korupcijo in dopingom. Na vaša vprašanja bodo odgovorili področni strokovnjaki. Vprašanja lahko postavljate anonimno. Na koncu postopka oddaje vprašanja vam bosta dodeljena uporabniško ime in geslo, ki si ju zapišite na varno mesto, saj ju boste potrebovali za slednje obravnavi vašega vprašanja.

Želim slediti moji prijavi ali vprašanju

Tukaj lahko sledite postopku obravnave vaše prijave ali zastavljenega vprašanja in varno komunicirate z našimi preiskovalci in področnimi strokovnjaki.